Земляни! Денят на Земята е ваш! Оставете марсианците в матрицата и елате!

Земляни! Денят на Земята е ваш! Оставете марсианците в матрицата и елате!22-ри април - един от дните на Земята, очаква пролетното ти пре-включване

Уважаеми земляни, тук говори еко-съвестта на централното землянско управление.

Нa 22-ри април - един ден от всичките 365/6 в годината на Земята, по-често се сещаме откъде идваме и накъде отиваме. Празнуваме землянския си произход и се радваме, че не сме от марсианците с тъмни костюми и мисли.
Тъй като е истински съвестно, вашето централно землянско управление (ЦЗУ), ще ви покани да обичате, празнувате и се радвате освен на всеки ден, особено много на 22-ри април, като завършек на един съвестен априлски землянски месец на почиствания (http://mesecnazemiata.blogspot.com/). Ето как мислим да изненадаме марсианците в гръб с обич и красота за Землянския си празник.

В София:

- Рано-рано от зарана доброволци алпинисти и катерачи спускат от централни сгради и кръстовища обемно-мащабни трансперанти със про-землянски послания.

- 11 часа в градинката на Народното събрание ще ги изненадаме с изложба на Красиви Землянски Снимки на фотографи от Photosynthesis, ученици от Художествената гимназия и студенти специалност „плакат” в Художествената академия. Също така множество информационни материали и щандове за това как можем да живем в хармония с природата - по землянски. Във виртуалното протранство пък откриваме изложбата «Oтражения» www.photosynthesis.bg на Александър Иванов.

- 0т 12 до 17 часа учениците от 10д клас от Професионална гимназия по облекло „Княгиня Мария Луиза” ще рисуват по пейзажи, любими кътчета, животни, цветя, ще изписваме послания за намаляване на свръх-консумацията и за опазване на околната среда на бели листи, опънати от Моста на влюбените до Билетния център на НДК. Повече...

- Велосипедираните Земляни си правят едно мощно critical mass шествие от езерото „Ариана“ до Храм- паметника „Александър Невски” в защита на чисто землянската ни нужда от въздух. Начало: 17.30. Следете http://criticalmasssofia.blogspot.com/

- в 18.30 часа всички съвестни ЗЕМЛЯНИ, осъзнали, вече, че със сигурност не са марсианци, се събираме на Храм- паметника „Александър Невски” за най-дългото хоро в защита на природата и землянските си нужди с музика на самодейни фолклорни състави, събирачите на културни и музикални традиции от Мелнишко „Леб и Вино”;
Концерт-купонът ще продължи с участието на Елица и Стунджи, Уикеда, Мерудия и Теди Кацарова, които ще заковат землянските ни корени във въздуха и надеждата, че всеки ден си е наш - на землянитеи не си го даваме!

В Кърджали, Плевен, Пловдив, Сливен, Сопот и Стара Загора

ХАЙДЕ! ЗЕМЛЯНИ! Разпространете сред други себеподобни! Нека силата бъде с вас и нека Земята е на земляните, марсианците - на Марс!

П.С. ЦЗУ (централното землянско управление) ще се радва да подпомогнете землянските забави с присътвие и позитивна енергия и някое и друго рамо.

П.С.2. Благодарим на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия , които посредством Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство по проект «За да остане природа в България» ни удариха едно финансово рамо за озвучаване, установяване и разпространяване на позитивно землянски мисли и чувства за Деня на Земята!

П.С.3. Благодарим на Мария Македонска за дизайна на плаката и флаерите и на Елена Веселинова за банера за Деня на Земята!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

сряда, 22 април 2009 г.