Да почистим Иракли!-22-23-24.05

Да почистим Иракли!

22-23-24.05 на плажа!

ХАЙДЕ Честито ви синьо лято!

Приятели!

Ето на – лятото дойде!

Да го посрещнем както подобава - с традиционното почистване на плажа, който обичаме!

ДА Спасим Иракли навършва 3 години! И ви иска на специалното парти-почистване, с което ще отпразнуваме 3 години медийни, съдебни, социални, персонални битки за плажа, който обичаме толкова!

Нека за рождения ден на една от първите граждански групи в защита на природата, почистим любимия плаж и топнем пръси в морето в очакване на светещия планктон!

Очакваме ви с отворени чували и сърца на 22-23 и 24 май – три дни за всяка година на Да спасим Иракли, да хванете тарамбуките и да ни черпиите с по един чувал смет!

Ние черпим чували и ръкавици ( ако някой си донесе лични няма да му се разсърдим:). Кметството на Обзор черпи с превозването на боклука .

Транспорта от София – ако някой има кола за споделяне, на път и разходи, да пише на contact@forthenature.org (и тези който се нуждаят от транспорт също) и ще се опитаме да ви изкоординираме- не забравяте да си оставите контакти.

В нета, http://forthenature.org/actions/202 , http://mesecnazemiata.blogspot.com/, http://daspasimirakli.org/. А скоро и банерче за разпространение по сайтове.

До скоро.

Слънце и Усмивки

Няма коментари:

Публикуване на коментар

вторник, 12 май 2009 г.